Zvanična internet prezentacija opštine Kovačica

Srpski - latinica
Srpski - ćirilica

Javni poziv za učešće na sajmovima u R Sloveniji

Pokrajinski sekretarijat za privredu, zapošlјavanje i ravnopravnost polova upućuje javni poziv za izbor izlagača za nastup na 51. Međunarodnom polјoprivrednom sajmu- AGRA u Gornjoj Radgoni (Republika Slovenija) od 24. do 29. avgusta 2013. godine i javni poziv privrednim subjektima za zajednički nastup na 46. Sajmu privrede u Celju (Republika Slovenija) od 11. do 17. septembra 2013. godine. 

Izlagačima će na štandu biti obezbeđeno zajedničko predstavlјanje i izlagačko mesto, odnosno pult i prostor za poslovne razgovore.Izlagači koji budu učestvovali na štandu Pokrajinskog sekretarijata dužni su da obezbede troškove puta i smeštaja, kao i promotivni materijal za nastup na sajmu.Prijave se podnose na obrascu Upitnika, sa potrebnim prilozima i dostavlјaju poštom ili lično preko pisarnice pokrajinskih organa.

JAVNI POZIV JE OTVOREN DO 07. 06. 2013.

Za sve informacije obratite se u Pokrajinskom sekretarijatu za privredu, zapošlјavanje i ravnopravnost polova na telefone 021/487-4489 i 021/487-4481.

Komletan tekst konkursa i Upitnik možete preuzeti sa sajta Pokrajinskog sekretarijata za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova.