Zvanična internet prezentacija opštine Kovačica

Srpski - latinica
Srpski - ćirilica

Poziv na Poslovni forum

Privredna komora Srbije u saradnji sa Trgovinsko-industrijskom kmorom Moldavije, u okviru DIHK-CEFTA projekta, organizuje posetu privrednika Republike Moldavije Republici Srbiji, u periodu od 19. do 21. maja 2014. godine. Poslovni forum Srbija – Moldavija i bilateralni razgovori privrednika održaće se 20. maja 2014. godine u prostorijama Privredne komore Srbije, Terazije 23, velika sala na II spratu, sa početkom u 10 časova.

 Srbija i Moldavija, kao članice CEFTA, jedinstvenog multilateralnog Sporazuma o slobodnoj trgovini u Jugoistočnoj Evropi, raspolažu značajnim potencijalom za intenziviranje privredne saradnje na ovom prostoru. Poslovni forum privrednika Srbije i Moldavije upravo ima za cilj da se u bilateralnim okvirima unaprede privredni odnosi, poveća robna razmena, koja je sa Moldavijom mala po obimu, sa uskom strukturom roba i nerazvijenim višim i dugoročnim oblicima preivredne saradnje.

 Pozivaju se privrednici i preduzetnici da uzmu učešće u radu Poslovnog foruma i konkretnim predlozima i inicijativama doprinesu intenziviranju buduće poslovne saradnje.

 Dodatne informacije možete dobiti od samostalnog savetnika Odbora za EOI Ninoslave Vujinović, 011/3300-958, ninoslava.vujinovic@pks.rs

 Potvrdu o učešću na forumu potrebno je dostaviti do 16. maja 2014. samostalnom savetniku Odbora za EOI Snežani Ćirić, 011/3300-936, snezana.ciric@pks.rs