Zvanična internet prezentacija opštine Kovačica

Srpski - latinica
Srpski - ćirilica

Prezentacija kreditnih linija u Opštini Kovačica

U četvrtak, 06.11.2014.g. u sali Skupštine opštine Kovačica  održana je prezentacija RAZVOJNOG FONDA VOJVODINE, koji je predstavio najpovoljnije konkurse kreditnih linija za poljoprivrednike, preduzetnike i druge privredne subjekte.

Prezentaciju je otvorio predsednik Opštine, gospodin Miroslav Krišan, koji je pozdravio prisutne i zahvalio se velikom broju privrednika i poljoprivrednika  što su izdvojili svoje vreme i došli na predstavljanje Razvojnog fonda.

Direktor Fonda gosp. Goran Hodoba je predstavio projekat „FRACTALS“ koji podrazumeva uvođenje savremene informacione i komunikacione tehnologije u poljoprivrednoj proizvodnji sa krajnjim ciljem razvoja softvera u poljoprivredi  i pozvao sve zainteresovane da se prijave i konkurišu za isti projekat (bespovratna sredstva).

Savetnik za plasman kredita u poljoprivredi gospođa Snežana Repac je  predstavila aktivne kreditne linije koje se odnose na poljoprivredu i  detaljno je odgovarala na postavljena pitanja od strane zainteresovanih poljoprivrednika.

Gospodin Bora Grujić je detaljno prezentovao i objasnio kreditne linije Razvojnog fonda namenjene privredi i preduzetnicima, posebno one kreditne linije namenjene podsticaju izvoza, razvoju prehrambeno – prerađivačke industrije i za trajna obrtna sredstva.

Sve detaljne informacije o Razvojnom fondu Vojvodine mogu se preuzeti na sajtu www.rfapv.rs i tel.021/454-334, 021/450-698 ili u Opštinskoj upravi Kovačica, Odeljenje za privredu i LER, II sprat , kancelarija br.27 , tel.013/661-122 lok.126.