Zvanična internet prezentacija opštine Kovačica

Srpski - latinica
Srpski - ćirilica

Отворен позив програма за конкурентност малих и средњих предузећа COSME за достављање предлога пројеката за производе базиране на иновативном дизајну

Циљ позива је олакшати иновативним и креативним решењима пут до тржишта, увећати тржиште датих производа и унапредити конкурентност европских малих и средњих предузећа која послују у овој области.

Позив је отворен за компаније које покривају различите процесе у ланцу производње и пласмана (дизајн, израду и дистрибуцију): производа од текстила, одеће, предмета од коже и крзна, обуће, торби и осталих аксесоара, спортске опреме, играчака, производа за унутрашњу декорацију (намештај, санитарни производи, подне и зидне облоге, прозори, столови и други кухињски елементи, предмети од стакла) наочара, сатова, накита, различитих козметичких и производа за улепшавање.

Рок за достављање предлога пројеката је 14. април 2016. Право учешћа остварују мала и средља предузећа која се базирају на иновативним дизајнерским решењима (самостално и у конзорцијуму), али и универзитети, истраживачки институти и др.

Више информација