Zvanična internet prezentacija opštine Kovačica

Srpski - latinica
Srpski - ćirilica

II sednica Skupštine opštine Kovačica

Dana 3.06.2016. godine održana je II sednica Skupštine opštine Kovačica.

Novi odbornici sa izborne liste Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje su Boško Radosavljev iz Debeljače, Petar Kapunac iz Idvora, Slađana Bekić iz Kovačice, Ilija Matejić iz Crepaje, Lazar Petrović iz Putnikova, Duško Šajin iz Kovačice i Magdalena Nađ iz Debeljače.

Sa izborne liste Savez vojvođanskih Mađara –Ištvan Pastor je Judit Kalanka iz Debeljače a sa izborne liste Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije je Aleksandra Kralik iz Kovačice i Imre Kočiš iz Debeljače.

Za vršioca dužnosti direktora Javnog preduzeća Poslovno-rekreativni centar “Relaks” imenovan je Miodrag Lončar iz Beograda. Za vršioca dužnosti direktora Javnog preduzeća Direkcija za izgradnju Opštine Kovačica imenovan je Emil Jonaš iz Kovačice.

Vršioci dužnosti direktora u Javnom komunalnom preduzeću Samoš  je Dejan Tomin iz Samoša, u Javnom komunalnom preduzeću  Idvor je Tomislav Morišan iz Idvora, u Javnom komunalnom preduzeću “4. oktobar” Debeljača je Laslo Jover iz Debeljače,  u Javnom komunalnom preduzeću Banat Uzdin je Nikolina Motorožesku iz Uzdina.

Za vršioca dužnosti direktora Turističke organizacije opštine Kovačica je Dragana Latovljev iz Crepaje, a za vršioca dužnosti direktora Doma zdravlja Kovačica je Dr. Dragan Josifović iz Pančeva.

Imenovani su članovi Nadzornog odbora Javnog preduzeća Poslovno-rekreativni centar “Relaks” i to Jozef Havjar iz Kovačice, Tatjana Beška iz Padine i Snežana Magdu iz Kovačice.

U Školskom odboru Gimnazije “Mihajlo Pupin” Kovačica su Tatjana Jovanović iz Beograda, Aleksandra Džinić iz Idvora i Igor Suhanek iz Debeljače (iz reda zaposlenih), Amar Elchek iz Padine, Zuzana Čižikova iz Kovačice i Tanja Gavrilović iz Debeljače (iz reda roditelja), Dragana Cakić iz Debeljače, Andrej Jonaš iz Kovačice i Ružica Spaskov iz Crepaje (iz reda jedinice lokalne samouprave).