Zvanična internet prezentacija opštine Kovačica

Srpski - latinica
Srpski - ćirilica

Prezentacija programa podsticanja preduzetništva

Regionalna razvojna agencija Južni Banat doo Pančevo održaće prezentaciju Programa podsticanja razvoja preduzetništva kroz finansijsku podršku za početnike u poslovanju u 2018. godini, koji realizuje Ministarstvo privrede u saradnji sa Fondom za razvoj Republike Srbije. Za sredstva po ovom programu mogu da konkurišu novoosnovani preduzetnici, mikro i mala privredna društva registrovana najranije do 1. januara 2018. godine.

 

Prezentacija će biti održana 27.03.2018. u Sali Skupštine Opštine Kovačica, Maršala Tita 50, Kovačica, sa početkom u 11 časova. Dobrodošli!

 

 

Regionalna razvojna agencija Južni Banat doo Pančevo održaće u narednom periodu i dve dvodnevne Obuke za početnike u poslovanju po Programu standardizovanog seta usluga za mikro, mala i srednja preduzeća i preduzetnike u 2018. godini u opštini Kovačica (Maršala Tita 50, Kovačica), i to 16 i 17.04.2018. prvu i 23. i 24.04.2018. drugu obuku, obe sa početkom u 10 časova. Potvrda o završenoj obuci se priznaje kod Nacionalne službe za zapošljavanje, Razvojne agencije Srbije i prilikom konkurisanja za bespovratna sredstva i start-up kredit kod Ministarstva privrede i Razvojnog fonda Republike Srbije.