Zvanična internet prezentacija opštine Kovačica

Srpski - latinica
Srpski - ćirilica

Raspisan Javni poziv za pomoć u rešavanju stambenih potreba izbeglica

Komisija za izbor korisnika pomoći za rešavanje stambenih potreba izbeglica dodelom paketa građevinskog materijala raspisala je Javni poziv za izbor korisnika pomoći za rešavanje stambenih potreba izbeglica.

Predmet Javnog poziva je pružanje pomoći za rešavanje stambenih potreba izbeglica dodelom 100 paketa građevinskog materijala na teritoriji različitih opština širom Republike Srbije, te i opštine Kovačica.

Pomoć za rešavanje stambenih potreba izbeglica dodelom paketa građevinskog materijala može biti dodeljena izbeglicama koje su, usled događaja iz perioda od 1991. godine do 1995. godine, stekle status izbeglice u Republici Srbiji.

Rok za podnošenje prijava je 25.maj 2018. godine.

Više o uslovima za izbor korisnika, merilima i potrebnoj dokumentaciji pročitajte klikom na link do teksta Javnog poziva ili ovde.

 

—–

 

Na osnovu člana 14. stav 1. Pravilnika o uslovima i merilima za izbor korisnika pomoći za rešavanje stambenih potreba izbeglica dodelom paketa građevinskog materijala, postupku i načinu rada Komisije za izbor korisnika broj 36-10 od 16. aprila 2018. godine, a u vezi Sporazumom o grantu zaključenim između Banke za razvoj Saveta Evrope i Republike Srbije u vezi sa Regionalnim stambenim programom i u vezi sa Potprojektom 8. u okviru Državnog stambenog projekta u Republici Srbiji (u daljem tekstu: Sporazum), Komisija za izbor korisnika pomoći za rešavanje stambenih potreba izbeglica dodelom paketa građevinskog materijala, u okviru Regionalnog stambenog programa Potprojekat 8 – komponenta 3 (u daljem tekstu: Komisija za izbor korisnika), dana 25. aprila 2018. godine, raspisuje :

JAVNI POZIV za izbor korisnika pomoći za rešavanje stambenih potreba izbeglica dodelom paketa građevinskog materijala.