Zvanična internet prezentacija opštine Kovačica

Srpski - latinica
Srpski - ćirilica

Najbolji đaci dobili knjige i tablet računare

Najbolji đaci opštine Kovačica, vukovci, đaci generacije i učenici koji su osvojili prva tri mesta na republičkim takmičenjima dobili su knjige, a neki od njih i tablet računare.

U Poslovno-rekreativnom centru Relaks 12.juna je organizovana dodela nagrada od strane lokalne samouprave. Tradicionalno, đaci od opštine Kovačica bivaju nagrađeni svake godine, pa je tako bilo i ove.

Među nagrađenima našli su se učenici škola iz Kovačice, Debeljače, Crepaje i Uzdina, ukupno njih 14o. Prisutnima se se obratili predsednik opštine Milan Garašević i načelnica odeljenja za društvene delatnosti Tanja Bubeskov. Dodelu nagrada najboljima otvorio je orkestar, a potom hor učenika pod vođstvom profesora muzike Daniela Keca.

Predsednik opštine je istakao da je ponosan na đake, nastavnike, ali i direktore škola naše opštine, s obzirom na to da su zavredili najviše ocene na eksternim evaluacijamma.

Pored učenika, nagrađeni su i profesori koji su svojim predanim i marljivim radom motivisali i spremili učenike za izazovna takmičenja. Najjači aplauz prisutnih učenika zavredio je pomenuti nastavnik muzike, Daniel Kec.