Zvanična internet prezentacija opštine Kovačica

Srpski - latinica
Srpski - ćirilica

Srećan polazak u školu! Vaša opština Kovačica

Povodom prvog radnog dana školske godine, predsednik opštine Kovačica Milan Garašević podelio je đacima prvacima prigodne poklone. Ove godine od kabineta predsednika opštine svi mališani koji su prvi put seli u školske klupe, dobili su rančeve i paket lektire.

Drugi put po redu, opština se odlučila na ovakav korak sa ciljem afirmisanja populacione politike opštine Kovačica. Rančevi koji su dobili prvaci pažljivo su birani: anatomski su, dizajnirani atraktivno i posebno opredeljeni za devojčice i dečake.

Iako su bili zbunjeni prvim danom u školi i novim okolnostima, učenici su se obradovali poklonima. Od strane opštine Kovačica obezbeđeno je 253 ranca za svakog ko je prvi put kročio na prag učionice.

U pratnji načelnice za društvene delatnosti Tanje Bubeskov, obišao je padinsku, debeljačku i crepajsku osnovnu školu. U ostalim školama reči pozdrava i poklone preneli su direktori škola.

Predsednik opštine Kovačica Milan Garašević svim prvacima poželeo je srećan polazak u školu, da slušaju svoje učiteljice i učitelje, vredno i marljivo rade, a priznanja svakako neće izostati.

 

2018-09-03 11:49:11

Srećan prvi dan škole svim prvacima poželeo predsednik opštine Milan Garašević -

[…] IZVOR: Opština Kovačica […]