Zvanična internet prezentacija opštine Kovačica

Srpski - latinica
Srpski - ćirilica

Fondacija Novak Đoković: Podrška, ne perfekcija – radionice za roditelje

Dragi roditelji, budući roditelji, staratelji, bake, deke, tetke, i svi Vi koji ste uključeni na bilo koji način u odgajanju dece,

U Srbiji skoro svaka druga osoba koja odgaja decu kaže da nema dovoljno vremena za sebe i da je iscrpljena. Ako ste to Vi, pridružite nam se i dobićete potrebnu podršku i razumevanje. Ako ste to bili Vi, pridružite nam se kako biste podelili svoja iskustva i savete.

Svaki roditelj/staratelj doživljava nervozu, stres i umor, jer to nije nimalo laka uloga. Sve je to lakše podneti i prevazići uz podršku i praktične savete stručnjaka i drugih roditelja.

Fondacija Novaka Đokovića želi da Vam pruži priliku da učestvujete u programu ,,Podrška, ne perfekcija”, koji je namenjen za svakog roditelja/staratelja deteta do 6 godina uzrasta, koji želi sreću, zdravlje i uspeh za svoju decu, porodicu i sebe!

Program je potpuno BESPLATAN.

Ovaj program će Vam pružiti podršku kroz 10 interaktivnih i dinamičnih radionica, koje će voditi vaspitač Nataša Kostić i pedagog Slađana Kapunac, i to u objektu vrtića u Kovačici.

Ukoliko budete želeli da prisustvujete radionicama, za Vašu decu će biti organizovane aktivnosti tokom boravka u odvojenoj prostoriji, a o njima će se brinuti vaspitač Ana Pišpecki.

Šta možete da očekujete od ovog programa:

– jednostavne ideje za doprinos kvalitetnijeg razvoja deteta i njegovog mozga

– pomoć u uspostavljanju porodičnih odnosa zasnovanih na uzajamnom razumevaju i poverenju

– znanja i veštine za rešavanje konkretnih, svakodnevnih izazova

– prilike za druženje i razmenu iskustva sa drugim roditeljima

– podršku stručnih lica

RODITELJSKI SASTANAK NA KOJEM ĆETE DOBITI SVE POTREBNE INFORMACIJE BIĆE ODRŽAN U ČETVRTAK, 28.02.2019. GODINE U 17 ČASOVA, U HOLU VRTIĆA U KOVAČICI.

Molimo Vas da nam javite na jedan od sledećih brojeva telefona ukoliko ćete prisustvovati roditeljskom sastanku:

Slađana Kapunac, 062/8090954

Nataša Kostić, 060/3578266

Od srca Vas pozivamo da nam se pridružite i radujemo se što ćemo se sa Vama družiti!