Zvanična internet prezentacija opštine Kovačica

Srpski - latinica
Srpski - ćirilica

Potpisana dva važna ugovora! Rekonstrukcija vodovodne mreže u Debeljači i II faza puta ka Tamišu

Na današnji dan, 31.maja, potpisana su dva izuzetno vredna ugovora za opštinu Kovačica. U Novom Sadu predsednik opštine Kovačica Milan Garašević potpisao je u ime opštine Kovačica sa predstavnicima iz Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo dva ugovora – jedan je vezan za sufinansiranje projekta rekonstrukcije vodovodne mreže u Debeljači, drugi namenjen II fazi rekonstrukcije puta ka Tamišu.

Projekat rekonstrukcija vodovodne mreže u Debeljači dobijen je po konkursu Sekretarijata, za sufinansiranje projekata za izgradnju, sanaciju i rekonstrukciju vodnih objekata u javnoj svojini. Drugi, namenjen Katastarskoj opštini Uzdin, bio je raspisan za projekte u oblasti uređenja atarskih puteva i otresišta.

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo finansira projekat rekonstrukcije vodovodne mreže u Debeljači u visini od 63.83% vrednosti projekta, a rekonstrukciju puta ka Tamišu finansira sa udelom od nešto više od 48% ukupne vrednosti investicije. Preostali udeo finansira lokalna samouprava.

Vrednost investicija pogledajte u tabeli ispod:

Rekonstrukcija vodovodne mreže u Debeljači 37.597.865.40 II faza put ka Tamišu 33.133.320
Pokrajinski sekretarijat PVŠ 24.000.000 Pokrajinski sekretarijat PVŠ 16.137.450
Opština Kovačica 13.597.856,40 Opština Kovačica 

16.995.870