Zvanična internet prezentacija opštine Kovačica

Srpski - latinica
Srpski - ćirilica

NASTAVAK JAVNE SEDNICE KOMISIJE ZA JAVNI UVID U NACRT PROSTORNOG PLANA AUTOPUTA BEOGRAD-ZRENJANIN-NOVI SAD

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture oglašava javnu sednicu Komisije za javni uvid u nacrt Prostornog plana područja posebne namene koridora autoputa Beograd-Zrenjanin-Novi Sad i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja prostornog plana područja posebne namene koridora autoputa Beograd-Zrenjanin-Novi Sad na životnu sredinu. Dokument preuzeti u nastavku.

 

REPUBLIKA SRBIJA
MINISTARSTVO GRAĐEVINARSTVA,
SAOBRAĆAJA I INFRASTRUKTURE

oglašava

NASTAVAK JAVNE SEDNICE KOMISIJE ZA JAVNI UVID
U NACRT PROSTORNOG PLANA PODRUČJA POSEBNE NAMENE
KORIDORA AUTOPUTA BEOGRAD-ZRENJANIN-NOVI SAD
I
IZVEŠTAJ O STRATEŠKOJ PROCENI UTICAJA PROSTORNOG PLANA
PODRUČJA POSEBNE NAMENE KORIDORA AUTOPUTA BEOGRAD ZRENJANIN-NOVI SAD NA ŽIVOTNU SREDINU

JAVNI UVID

u Nacrt Prostornog plana područja posebne namene koridora Autoputa Beograd – Zrenjanin – Novi Sad

(u daljem tekstu: Nacrt prostornog plana) održao se u periodu od 26. aprila do 25. maja 2021. godine u trajanju od 30 dana, u prostorijama Grada Beograda, Pančeva, Zrenjanina i Novog Sada, kao i u prostorijama opština Opovo, Kovačica, i Žabalj, odnosno bio objavljen na internet stranicama ministarstva nadležnog za poslove prostornog planiranja (http://www.mgsi.gov.rs) i jedinicama lokalne samouprave u obuhvatu predmetnog prostornog plana.

Dodatno, JAVNA SEDNICA KOMISIJE ZA JAVNI UVID biće održana i u ponedeljak 07. juna 2021.  godine, sa početkom u 9.00 časova na adresi Trg Maršala Tita 18 u Debeljači u Domu kulture Jožef Atila.

 

Zainteresovani za javni uvid mogu prisustvovati javnoj sednici i obratiti se Komisiji za javni uvid radi primedba i sugestija.